SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

SalesManager Online: jouw alternatief voor Mamut?

Ben jij een tevreden gebruiker van de Mamut-bedrijfssoftware? Dan is er goed nieuws en slecht nieuws voor jou. Het slechte nieuws is dat het Mamut-pakket na 31 augustus 2023 niet langer ondersteund wordt. Het goede nieuws is dat SalesManager Software wellicht een alternatief kan bieden ter vervanging van de oude Mamut-omgeving.

Zoals te verwachten valt, kiezen nieuwe gebruikers van bedrijfssoftware bijna altijd voor een cloudoplossing. Tegelijk verhuizen ook bestaande gebruikers hun on-premise oplossingen steeds vaker naar de cloud. Die trend verklaart meteen ook waarom je vanaf september volgend jaar geen on-premise Mamut-product meer kunt aanschaffen.


De cloud biedt heel wat voordelen, we zetten ze nog even snel op een rijtje. Met een cloudoplossing kun je altijd en overal in alle veiligheid werken. De aanbieder zorgt ervoor dat jouw data veilig is opgeslagen en ten allen tijde bereikbaar is via de applicatie. Daarnaast is je software altijd up-to-date. Updates worden op afstand uitgevoerd door de aanbieder en hier heb je als gebruiker dus geen omkijken meer naar. Verder kun je vanaf elke locatie en met verschillende devices (desktop, tablet, mobiel) inloggen, het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. De meeste cloud software wordt aangeboden in abonnementsvorm, waarbij de kosten voor support en onderhoud zijn meegenomen in de maandelijkse fee. Dit geldt ook voor SalesManager Online.

KIES VOOR DE LANGE TERMIJN

Noodgedwongen naar een ander pakket moeten uitkijken kan als vervelend worden ervaren, maar het biedt ook kansen. Waarom niet van de nood een deugd maken en onderzoeken of er wellicht een oplossing op de markt is die nog beter aansluit bij de processen van de onderneming en de wensen van de gebruikers? Zo vallen er misschien wel snel verbeteringen te realiseren en doe je gelijk een investering voor de lange termijn. 

Belangrijk is dat je daarbij alle opties openhoudt. Misschien is ook voor jou de tijd rijp om de stap naar de cloud te zetten? Of blijft je voorkeur, om wat voor reden ook, toch uitgaan naar een on-premise oplossing? SalesManager Software biedt beide opties aan. Wij ondersteunen jou even graag in je eigen datacenter als in de cloud. 

Wij hebben daar intussen ook de nodige ervaring mee. Met dertig jaar ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware op de teller, gelden wij als een betrouwbare en ervaren partij in de markt.

Kies voor een flexibele, geïntegreerde oplossing

Maar wat kun je dan precies van ons verwachten en waar zijn wij goed in? SalesManager Online is modulair opgezet, waardoor wij voor elke klant een oplossing op maat kunnen leveren. De belangrijkste modules zijn CRM, ERP en Servicemanagement. Deze kunnen los van elkaar of als geïntegreerd systeem worden opgeleverd. Deze modules kunnen worden uitgebreid met add-ons als Contractmanagement, Procurement en/of Business Intelligence.

Tot slot hebben we integraties beschikbaar met verschillende boekhoudpakketten (Exact Online, Twinfield), webshops (Magento en Woocommerce) en Outlook365.

Wij helpen uiteraard graag in het bepalen welke modules, add-ons en integraties voor jouw organisatie nodig zijn om de best passende oplossing te implementeren. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is onze grote kracht en daarbij staat de toekomst van jouw bedrijf en het succes van jouw business altijd centraal.

Meer weten over SalesManager Software? Neem contact op of plan direct een afspraak in voor een eerste kennismaking.