SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Maak kennis met... Niek Roest

Per 1 juli start Niek Roest bij SalesManager Software in de rol van Junior Salesprofessional. Wij stellen Niek graag aan je voor!

Hi Niek, wat tof dat je ons team komt versterken, zou je om te beginnen iets meer kunnen vertellen over jezelf?

Ik ben Niek, 31 jaar en geboren in Amstelveen. Daar woon ik ook nog steeds - maar nu dan op mezelf. Veel van mijn vrienden wonen ook nog hier, dus in het weekend is het altijd erg gezellig. Je kan me vinden in de stad, of minimaal drie keer per week in de sportschool. Daarnaast hou ik van voetbal. Om het te bewijzen heb ik een seizoenkaart van Ajax, je kunt me bij alle thuiswedstrijden in het stadion vinden!

Drie keer per week naar de sportschool? En lukt dat een beetje?

Ik probeer dit wel altijd te halen, maar dit lukt inderdaad niet altijd. Soms heb ik gewoon geen zin en dan sla ik over :) Maar het doel is toch wel echt 3x per week. Wil er toch graag een beetje fit uitzien en met alle gezelligheid in het weekend is het dan wel zaak om me doordeweeks een beetje in het zweet te werken!

Seizoenkaart van Ajax? Dan heb je het vast naar je zin gehad afgelopen seizoen. Van welke speler heb je het meest genoten?

We hebben zeker genoten! Al was het wel balen dat we de bekerfinale verloren en werden uitgeschakeld in de Champions League. Ik ga altijd met een paar vrienden en dan drinken we van tevoren een paar biertjes en ondertussen praten we lekker over voetbal. Tijdens de wedstrijden kan ik altijd wel genieten van de Braziliaan Antony.

Leuk om te horen! En wat heb je hiervoor gedaan qua werk?

Hiervoor heb ik gewerkt bij Under Armour 2 jaar lang als Customer Service Representative en was het voor mij hoog tijd om door te groeien. Hiervoor kreeg ik een kans om op gesprek te komen bij SalesManager, waarbij ik open het gesprek inging om te kijken of dit is wat ik wil.

En hoe ging dat? Waarom heb je uiteindelijk voor SalesManager gekozen?

Ik kreeg na het eerste gesprek gelijk een goed gevoel en voelde dat ik hier goed word opgeleid en ook zelf inbreng kan geven om het bedrijf groter te maken. Ik was echt op zoek naar meer verdieping en uitdaging in mijn werk. Bij Under Armour werkte ik in een groot team waarbij je veel van hetzelfde doet. Hier ga ik samen met Alex een heel breed pakket aan taken vervullen - en kan ik ook verdiepen. Heel veel zin in!

Wat verwacht je van de functie en wat zijn je ambities in je nieuwe rol?

Ik wil mezelf ontwikkelen door zoveel mogelijk te gaan leren bij SalesManager! Door het sluiten van veel nieuwe deals en business aan te trekken, gaan we samen SalesManager laten groeien, maar natuurlijk wel altijd met het oog op klanttevredenheid.. ,Als we willen groeien is klantbehoud in mijn ogen minstens net zo belangrijk als het aantrekken van nieuwe business. Ik kijk ernaar uit om te gaan beginnen en met iedereen binnen het team te kunnen samenwerken. Hopelijk kunnen we samen mooie dingen bereiken, tot snel!