SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

A+ SSL-beveiligingsclassificatie voor onze clouddiensten!

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat onze cloud diensten recentelijk een A+ SSL-beveiligingsclassificatie hebben ontvangen! Deze toonaangevende waardering, verkregen vanuit een grondig en uitgebreid SSL-rapport, bewijst onze toewijding aan uw online veiligheid en de integriteit van uw gegevens.

Voor degenen die minder bekend zijn met de terminologie, SSL (Secure Sockets Layer) is de standaardtechnologie die ervoor zorgt dat er een gecodeerde link wordt gecreëerd tussen een webserver en een browser. Dit betekent dat alle gegevens die tussen de webserver en browsers worden uitgewisseld, privé blijven en integraal worden gehouden. Het is een essentieel onderdeel van het waarborgen van veilige transacties en het beschermen van klantgegevens.

ISO 27001

Het behalen van een A+ -beoordeling is voor SalesManager een mooie bevestiging dat we de hoogste standaarden van beveiliging hebben geïmplementeerd en dat we consequent deze standaarden handhaven om de veiligheid en privacy van onze klanten te waarborgen.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens en transacties volledig worden beschermd met de sterkste beveiligingsprotocollen die er zijn. We zijn trots op deze erkenning en blijven ons inzetten voor het leveren van de beste, meest veilige ervaring voor onze klanten.

Als je meer wilt weten over wat dit betekent of hoe we de beveiliging van onze cloud diensten garanderen, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om al je vragen te beantwoorden en we kijken ernaar uit om je in de toekomst van dienst te zijn met onze beveiligde en betrouwbare cloudoplossingen!.