SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

ERP op maat: De modulaire oplossingen van SalesManager Software

In de snel veranderende wereld van handelsbedrijven, staan veel bedrijven voor een uitdaging. Standaard ERP Cloud-oplossingen bieden vaak niet de gewenste ondersteuning voor hun unieke bedrijfsprocessen en productassortiment. Dit dwingt hen soms om kostbare Enterprise-oplossingen aan te schaffen, zelfs als deze niet in verhouding staan tot de omvang van hun onderneming. Maar wat als er een andere, meer kostenefficiënte optie beschikbaar is? 

De unieke kracht van SalesManager Software: modulaire software

Bij SalesManager Software begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden we een  modulaire ERP- oplossing die volledig aanpasbaar is aan jouw unieke behoeften. Wat ons echt onderscheidt, is ons SMS RAD Framework, waarmee we onze standaard software kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Het SMS RAD Framework in een notendop:

Het RAD-framework (Rapid Application Development) is een software ontwikkelingsmethode die is ontworpen om de ontwikkeling van softwaretoepassingen te versnellen. Het richt zich op het leveren van software met een snellere doorlooptijd en een grotere flexibiliteit dan traditionele ontwikkelingsmethoden

1. Snelheid: Dankzij ons framework kunnen we oplossingen sneller ontwikkelen en implementeren dan ooit tevoren, waardoor je jouw bedrijfsprocessen snel kunt optimaliseren.

2. Flexibiliteit: We bieden ongeëvenaarde flexibiliteit bij het aanpassen van de software aan jouw specifieke behoeften. Geen standaardconfiguraties die je moet accepteren.

3. Schaalbaarheid: Of je nu een klein beginnend bedrijf bent of een groot bedrijf met complexe eisen, onze oplossing kan meegroeien en zich aanpassen aan jouw behoeften.

Een van de grootste zorgen bij maatwerkoplossingen in de Cloud is het behouden van compatibiliteit met standaard-updates. Bij SalesManager Software hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw oplossing altijd up-to-date blijft, zonder dat dit ten koste gaat van aangepaste functies.

Praktijkvoorbeelden van onze klanten

Laten we eens kijken naar enkele praktijkvoorbeelden van klanten die hebben geprofiteerd van onze flexibele ERP Cloud-oplossingen:

Toegang tot scheepsgegevens voor de maritieme sector

Aegir Marine is een klant van SalesManager die actief is in de maritieme sector. Aegir houdt bij wanneer schepen wereldwijd op locaties moeten aankomen voor droogdokken. Dit is namelijk het moment waarop ze de installatie van hun onderdelen kunnen uitvoeren. Accountmanagers hebben de technische details van een schip nodig voor het opstellen van offertes voor klanten en voor preventief onderhoud.

Toegang tot deze essentiële scheepsgegevens is beschikbaar via het Lloyd’s Register, waarvoor een naadloze koppeling is gemaakt met Seaweb. Hierdoor kunnen alle technische details van een schip, inclusief eigenaarsinformatie en technisch management, binnen onze modulaire ERP-applicatie worden geïntegreerd. Dit stelt hen in staat om gericht de juiste offertes te genereren en efficiënter te werken.

Bulkfacturatie voor de afvalverwerkings- en de telecomsector

Voor klanten in de afvalverwerking en de telecomsector hebben we specifieke oplossingen ontwikkeld om hun complexe factureringsprocessen te automatiseren. Het factureren van diensten op basis van verschillende periodes en losse leveringen kan ingewikkeld worden wanneer ze op één periodieke factuur moeten worden gecombineerd.

We hebben een oplossing ontwikkeld door contractregels op te nemen als sjabloon voor diensten op afroep, waardoor deze uitdaging werd aangepakt en het factureringsproces werd gestroomlijnd.

Meer weten over maatwerk ERP of bedrijfssoftware?

Bezoek onze website op modulair ERP voor meer informatie over onze inkoopsoftware en ontdek hoe het uw bedrijf kan helpen groeien. Neem contact met ons op via de contactgegevens op de website om uw specifieke behoeften te bespreken en te zien hoe we u kunnen ondersteunen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.