SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Inkoop stroomlijnen? Koppel SalesManager Online aan Basecone

Handmatig de pakbon vergelijken met de inkoopfactuur om te controleren of alles wel klopt? Voor grote handelsbedrijven kost deze handeling dagelijks veel tijd. Door een slim stukje automatisering gaat dit veel sneller en wordt het inkoopproces efficiënter.

Complex inkoopproces

In veel organisaties neemt het inkoopproces (onnodig) veel tijd in beslag. Inkoopfacturen worden bijvoorbeeld handmatig ingeboekt en de inkooporders en pakbonnen worden op papier gecontroleerd of ze wel matchen. Moderne organisaties automatiseren dit proces. Dat levert veel tijdwinst op.

Sneller werken met Basecone

Basecone is een scanapplicatie. Gegevens uit losse bestanden (zoals inkoopfacturen) worden uitgelezen en kunnen met koppelingen automatisch in andere software gezet worden. Handmatig overtypen is daardoor niet meer nodig. Zeker grotere organisaties besparen hierdoor veel tijd. Basecone draait 100% in de cloud, waardoor je er altijd en overal bij kan. 

SalesManager Online koppelen met Basecone

Door Basecone te koppelen met SalesManager Online is het mogelijk om three way matching te automatiseren: documenten voor order, levering en betaling worden uitgelezen en wanneer één van de drie niet matcht, krijg je een seintje. Komt alles overeen? Dan bevestig je de factuur met één druk en wordt de factuur automatisch je boekhoudpakket ingeschoten.

Daarnaast biedt SalesManager Online nog meer automatiseringsmogelijkheden:

  • Inkoopfacturen worden gescand en herkend door Basecone en direct SalesManager Online ingeschoten.

  • Inkooporders worden digitaal geplaatst bij leveranciers. Prijsafspraken en staffelkortingen worden automatisch berekend.

  • Inkomende goederen worden automatisch geboekt en in je voorraad verwerkt.

SalesManager Online heeft een standaard koppeling met Basecone. Je kunt er dus meteen mee aan de slag. 

Makkelijker kan het niet! Wil je het inkoopproces in jouw organisatie ook verbeteren? Neem contact met ons op en voor advies en een vrijblijvende demonstratie.