SalesManager Mobile is de naam voor de mobiele business applicaties oftewel apps van SalesManager Online. Via alle Google Android en Apple iOS smartphones en tablets heb je toegang tot je bedrijfsgegevens.

Geen verbinding? Geen probleem. SalesManager Mobile draait offline. Heb je geen bereik? Bijvoorbeeld onderweg in het vliegtuig, de trein of ergens in landelijk gebied of in een magazijn. Dan werk je dankzij de apps van SalesManager Online gewoon door. Heb je weer verbinding? Dan worden al je mobiele mutaties gesynced met je server. Je krijgt ook meteen nieuwe relaties of afspraken doorgepompt naar je mobiele apparaat.

CRM-SalesApp.jpg

Mobile CRM

Mobile CRM is een handige tool voor onderweg. Met de Mobile CRM app kan je op elk gewenst moment je afspraken en contacten inzien.  Ook kunnen de afspraken in het verleden worden bekeken. Je belt, mailt of sms't direct vanuit Mobile CRM. Skype en WhatsApp worden ook ondersteund. Klik op het adres van de klant en Google Maps start op.


Handel-OrderpickingApp.jpg

Picking

Efficiënt en foutloos order picken met een Bluetooth scanner. Wanneer een order verwerkt mag worden kunnen de artikelen middels de Picking App van SalesManager snel en eenvoudig gepakt worden.


Service-ServiceApp.jpg

Service

Gaan je monteurs nog met papieren op pad? Dat is niet meer van deze tijd. Met SalesManager Mobile kan de servicemonteur offline zijn uren schrijven. Hij kan foto’s voor en na de klus opnemen. Hij kan de gebruikte onderdelen afboeken en tot slot de klant digitaal laten tekenen. Bij een verbinding worden alle gegevens naar de server gestuurd en wordt er een werkbon naar de klant gemaild.