De app voor elke servicemonteur. Voledig geintegreerd met SalesManager Software. 

Serviceapp2.jpg

Zicht op de planning en de kosten

De servicemonteur kan offline zijn uren schrijven. Automatisch kan worden bijgehouden hoe lang hij met een klus bezig is en wat de reistijd is geweest. Dit kan natuurlijk direct aan een tarief worden gekoppeld zodat je direct zicht krijgt op de kosten. 


Alles documenteren en opslaan

Eenvoudig kunnen er foto’s worden opgenomen van voor en na de klus. Zijn er artikelen gebruikt uit de voorraad? Dan wordt dit direct afgeschreven. Moet er iets nagestuurd worden? Dit kan natuurlijk ook meteen worden doorgeven. Zo wordt de servicemonteur optimaal ontlast. 

In SalesManager ERP kan de voorraad in de bus worden bijgehouden. Door de gebruikte artikelen meteen aan te vullen voorkom je dat de monteur terug naar de zaak moet. Fijn voor de monteur en de klant.

Serviceapp2.2.jpg

Serviceapp2.3.jpg

Direct een handtekening

De monteur kan de klant digitaal laten tekenen. Bij een internet verbinding worden alle gegevens naar de server gestuurd en wordt er een werkbon naar de klant gemaild. Even geen verbinding? De werkbon wordt tijdelijk geparkeerd en alsnog verzonden zodra er wel verbinding is. Door de snelle verwerking van een akkoord zal er eerder gefactureerd kunnen worden.