SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Het verbeteren van bedrijfsprocessen: De kracht van EDI integratie

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de efficiëntie binnen je bedrijf te verhogen, lees dan vooral verder, want in deze blog introduceren we een nieuwe EDI-integratie tussen Transus en SalesManager Software, die het gemakkelijker maakt om naadloos te samenwerken met grote handelspartners.

Waarom Transus en SalesManager Online een goede match zijn

Het starten van een eigen webshop is vaak de eerste stap in de digitale handelswereld. In het begin is alles overzichtelijk: je kent je klanten, weet wat er op voorraad is, en hebt controle over je orders. Maar wat gebeurt er wanneer je besluit om je producten ook via andere webshops of grootschalige retailers te verkopen?

Plotseling wordt het beheer van orders, voorraden en facturen een complex web van uitdagingen. Dit is waar Transus en SalesManager Software samen sterk zijn. De integratie met grote handelspartners zoals Bol.com, Intergamma, Maxeda, Mediamarkt Wholesale en Albert Heijn wordt veel eenvoudiger met Transus.  De automatische uitwisseling van orders, bevestigingen en facturen maakt het werk sneller, efficiënter en prettiger. 

Transus en SalesManager vormen een krachtige combinatie.  Hier zijn enkele redenen waarom deze koppeling waardevol is:

  1. Efficiëntie

    Door Transus te koppelen aan SalesManager, kun je EDI-processen automatiseren. Dit betekent geen tijd meer verspillen aan handmatige gegevensinvoer, zodat je team zich kan concentreren op strategische initiatieven die echt waarde toevoegen.

  2. Nauwkeurigheid

    In de complexe wereld van handel en logistiek is nauwkeurigheid cruciaal. Transus zorgt voor een naadloze uitwisseling van handelsdocumenten, terwijl SalesManager je bedrijfsprocessen stroomlijnt. Hiermee minimaliseer je menselijke fouten die tot problemen kunnen leiden.

  3. Real-time inzichten

    Dankzij de Transus-SalesManager koppeling heb je altijd een vinger aan de pols van je bedrijf. Je hebt direct inzicht in je verkoopcijfers per kanaal en je voorraadstatus. Zo kun je snel reageren op veranderende omstandigheden en geen omzet mislopen.

Praktische toepassingen van de koppeling tussen Transus en SalesManager Online

  • Orderverwerking: Geautomatiseerde verwerking van orders, waardoor je team zich kan concentreren op klantrelaties en upselling-kansen.

  • Voorraadbeheer: Real-time voorraadinzichten voorkomen uitverkochte producten en optimaliseren opslagkosten.

  • Klantcommunicatie: Efficiënte klantenservice en snelle antwoorden op vragen, wat leidt tot hogere klanttevredenheid.

  • Data-driven besluitvorming: Voorspel toekomstige trends en pas je strategie aan op basis van verzamelde data.

De Transus-SalesManager koppeling is meer dan alleen een technische integratie; het is een strategische zet die je bedrijf kan transformeren. Wil je meer weten over hoe deze koppeling jouw bedrijf kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe je met behulp van SalesManager Online je organisatie efficiënter laat werken? Vraag nu een vrijblijvende online demo aan. Of lees meer over ons modulair ERP.