SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Maak kennis met... Maeve

WhatsApp Image 2021-04-30 at 16.59.11.jpeg

In deze terugkerende blogpost stellen wij collega’s uit ons team aan jullie voor. Deze maand wel een hele speciale collega, kantoorhond Maeve. In dit artikel geven we je een kijkje in het leven van Maeve. 

Wie ben je?
Hoi, mijn naam is Maeve. Ik ben een Portugese berghond en ik ben 6 maanden oud. Sinds een paar maanden ben ik de kantoorhond van SalesManager Software.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik vind het superleuk om samen met mijn baasje Caroline Warmerdam te wandelen. Ook vind ik het leuk om met andere hondjes te spelen en natuurlijk veel koekjes te eten.

Wat doe je voor SalesManager en licht je werkzaamheden kort toe?
Binnen SalesManager houd ik mij voornamelijk bezig met de ontspanning van mijn collega’s. Het aaien van puppies werkt super ontspannend, dus ga ik langs bij iedereen voor een knuffelsessie. Daarnaast ben ik natuurlijk ook de bewaker van het kantoor, daar ben ik nog niet zo goed in. Ik vind knuffelen en spelen veel leuker.

Wat is je hoogte punt van je carrière bij salesmanager?
Ik werk natuurlijk nog te kort bij SalesManager om echt een hoogtepunt te kunnen noemen, maar ik vind het nu al PAWesome.

Wat vind je leuk aan je werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik de aandacht die ik krijg van mijn collega’s. Het allerleukste vind ik als ik een snoepje krijg. Kom je snel een keertje langs?

We hopen dat jullie een wat beter beeld hebben van onze nieuwe collega Maeve. Wij kijken in ieder geval heel erg uit naar onze samenwerking.