SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Nieuwe release

Maak kennis met de nieuwe look van SalesManager Online

export.png+1-1.png

Afgelopen maanden heeft onze UI designer David Kempenaar hard gewerkt aan een nieuwe impressie voor de online omgeving van onze software. Nadat David eerst de website heeft voorzien van een nieuwe look was nu de software zelf aan de beurt.

Wat is er nieuw?
De voor het oog zichtbare vernieuwingen zijn de kleuren en de nieuwe iconen. Vanaf de nieuwe update is het mogelijk om de kleuren binnen de SalesManager Online omgeving aan te passen. Kies bijvoorbeeld een kleur die past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Naast dat de listviews nu aanpasbaar zijn in kleur, kun je ze vanaf nu ook eenvoudig exporteren. Als je in een lijst op de rechtermuisknop klikt verschijnt de optie ‘Export’. Hiermee kun je met één druk op de knop de lijst met offertes, orders of facturen exporteren naar Excel.

Verder is er een homeknop toegevoegd in de navigatiebalk, waardoor je nog eenvoudiger terug kan keren naar het hoofdscherm. Ook is het nu mogelijk om door middel van CRTL + S eenvoudig en snel gegevens op te slaan, denk bijvoorbeeld aan een nieuw ingevoerde offerte of order. Bovendien is de indeling van de schermen geoptimaliseerd, zodat er nu optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte.

In het kort:

  • Mogelijkheid om de listviews te personaliseren met eigen kleuren

  • Exporteer listviews eenvoudig en snel met de nieuwe exportfunctie

  • Homeknop

  • Opslaan met CRTL + S

  • Geoptimaliseerde schermindeling

home1.png

Twinfield koppeling
Ook bij onze partner Twinfield wordt er volop doorontwikkeld en dit betekent dat Twinfield binnenkort volledig over zal gaan op OAuth2. Dit is een techniek die er op de achtergrond voor zorgt dat u als gebruiker veilig kunt inloggen. Voor de gebruiker zal er in de praktijk niets veranderen, omdat wij binnen SalesManager al de nodige aanpassingen hebben gemaakt om de overgang naar OAuth2 soepel te laten verlopen. Hierdoor blijft de koppeling met Twinfield werken zoals jullie van ons gewend zijn.

Brexit, waar moet je op letten?
Sinds 2021 behoort het Verenigd Koninkrijk niet meer tot de E.U. lidstaten.
Dit heeft ook gevolgen voor de BTW bepaling binnen Salesmanager, in het nieuwe jaar is er namelijk geen sprake meer van intracommunautaire transacties. Om ervoor de zorgen dat de juiste BTW bepaling gehanteerd wordt moet de volgende instelling aangepast worden. Zorg ervoor dat dit gebeurt nadat alle facturen voor 2020 gemaakt zijn.

  1. Navigeer naar Onderhoud (Maintenance)

  2. Klik in de navigatiebalk op Tabellen (Tables)

  3. Zoek de landen (Country) tabel op

  4. Selecteer het Verenigd Koninkrijk

  5. De-activeer het vinkje bij E.U.-lid

  6. Sla de wijziging op

Vanaf wanneer ?
U zult binnenkort een mail van ons ontvangen met daarin een aantal simpele stappen die u moet doorlopen in uw SalesManager omgeving om ervoor te zorgen dat de koppeling met Twinfield optimaal blijft functioneren.