Servicemanagement van SalesManager Online maakt het mogelijk om de apparaten bij de klanten te beheren. Je weet waar ze staan, de specificaties en of er garantie op zit of dat ze onder een SLA vallen.

Beheer van de Installed Base

Een optimale service begint bij het beheren van de juiste informatie over de klant en de verkochte producten. Via Installed Base Management worden de eigenschappen van het product opgeslagen. De installed base kan met de hand ingevoerd worden of kan ingelezen worden vanuit verschillende systemen. Je bepaalt zelf welke zaken relevant zijn om bij te houden afhankelijk ook van het type apparaat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een hoofdproduct met onderliggende producten bij te houden. In SalesManager Online leg je ook vast wat de garantie van een product is. Het is als het ware een container die alle relevante gegevens omtrent een verkoop bewaard. Je hebt in één oogopslag de benodigde informatie voor je.

Onderhoudsplanning

Met Servicemanager kan je afspraken met de klant inplannen en verwerken. Zo kunnen bijvoorbeeld terugkomende acties, zoals periodiek onderhoud van een product automatisch worden ingepland. De monteurs kunnen met de Service App op pad, zodat ze onderweg alle informatie tot hun beschikking hebben.