Hoeveel tijd ben jij kwijt aan jouw administratie? Merk je dat bepaalde processen binnen jouw organisatie niet zo lekker lopen? Klopt bijvoorbeeld met regelmaat de voorraad niet of heb je een veel te grote voorraad van een bepaald product dat je maar niet kwijt raakt? Zijn orders wel afgeleverd maar regelmatig niet gefactureerd? Dan kunnen de oplossingen van SalesManager Online een uitkomst bieden.

Ketenoptimalisatie of procesoptimalisatie is kort gezegd; het zoveel mogelijk vereenvoudigen en standaardiseren van processen.  Wij kijken naar jouw bedrijfsprocessen en stemmen dit af met onze verschillende online applicaties. Denk hierbij aan CRM, ERP, Procurement, contract-, project- en service management. SalesManager Online is volledig geïntegreerd met Twinfield en Exact Online Boekhouding. Zo maken wij de keten niet alleen zichtbaar maar ook beheersbaar.

Hoe krijg je echt grip op je keten?

Stel je voor.. Jij hebt de afgelopen jaren een mooie onderneming opgebouwd. Begonnen als zelfstandige maar inmiddels een aantal man in dienst en je hebt je ontwikkeld tot een gevestigde speler in jouw markt. Toen je begon hield je alles keurig bij. Je bewaarde alle papieren bonnetjes in keurig gelabelde ordners. Of je had een overzichtelijk spreadsheet-bestand met al je klanten en orders erin. Jij had een proces en wist precies hoe dat in elkaar zat. Je voorraad kende je uit je hoofd. Maar door al die groei is jouw onderneming een stuk ingewikkelder geworden.

In al die jaren van groei is je bedrijfsvoering eigenlijk niet meegegroeid. Zonder dat je er erg in had, is die hele papierwinkel voor flink wat problemen gaan zorgen. Nu zijn jouw medewerkers veel tijd kwijt met alles op orde houden. Gegevens overtikken van het ene systeem in het ander. Achter fout gefactureerde orders aan jagen. Werk waar zij ook niet bepaald vrolijk van worden.

SalesManager Software helpt jou met efficiënt werken

De bovenstaande situatie is een situatie die wij regelmatig aantreffen. De keten is niet geoptimaliseerd en het kost de organisatie achter de schermen bakken met geld. Bedenk eens hoeveel tijd, geld en energie je bespaart als..

  • .. iedereen binnen jouw organisatie altijd toegang heeft tot precies die informatie die hij nodig heeft om zijn werk te doen.

  • .. het invullen van nieuwe gegevens slechts een paar minuten kost en de data meteen overal goed staat

  • .. je nooit meer misgrijpt in jouw voorraad en je jouw klanten altijd op tijd uit voorraad kunt leveren

Toch zijn er nog veel bedrijven die hier niet efficiënt mee omgaan. Misschien weet je niet waar je moet beginnen, misschien heb je geen inzicht in jouw eigen processen of misschien heeft het simpelweg geen prioriteit. Zonde! Want je kunt op deze manier veel tijd en geld besparen.

Heb jij jouw bedrijfsprocessen goed ingericht? Of is er ruimte voor verbetering?

Misschien weet je al dat er nog ruimte voor de verbetering van jouw keten is, misschien vraag je jezelf dit nog af. SalesManager Software helpt jou graag en biedt de mogelijkheid om geheel vrijblijvend samen te kijken naar jouw bedrijfsprocessen. Zo kunnen wij samen kijken op welk vlak jouw keten geoptimaliseerd kan worden. Tevens biedt een gesprek jou de mogelijkheid inzicht te krijgen in wat er mogelijk is.

Laat jouw gegevens achter & wij bellen jou terug!

Naam *
Naam