De integratie mogelijkheden van SalesManager Online

Koppel SalesManager ERP voor een optimale greep op goederenstromen

 
 
FFS.JPG

FFS-Fulfillment software

FFS is een  online cloud WMS systeem speciaal ontwikkeld voor het efficiënt verwerken en afhandelen van (web) orders én het centraal beheren van je voorraad. Alle orders en leveringen worden direct vanuit SalesManager ERP naar FFS gestuurd om gepakt te worden. Zodra alles klaar staat voor levering wordt de track & trace opgestuurd. 

 
OneTrail.JPG

Onetrail

SalesManager Software breidt haar ERP functionaliteit verder uit door het te koppelen met het Business & Trading Partner platform van Onetrail. Onetrail TPN begon als oplossing voor het handelsproces tussen handelspartners in de ICT en Telecom branche en breidt zich in rap tempo uit naar andere branches en diensten. Zogeheten Sellers en Buyers komen hier samen. Onetrail TPN zorgt ervoor dat transacties voor beide partijen met een maximale efficiency verlopen voor wat betreft de administratieve en logistieke afhandeling. Met de integratie van Onetrail TPN met het ERP systeem SalesManager Online worden de inkoop- en verkoopprocessen verder geoptimaliseerd. Vanuit SalesManager Online kunnen real-time inkoopprijzen en voorraad posities van artikelen van honderden leveranciers zichtbaar gemaakt worden. Orders kunnen rechtstreeks geplaatst worden bij leveranciers. Bevestigingen, ASN’s en facturen worden digitaal verwerkt. Alle transacties worden transparant verwerkt in een boekhoudpakket als bijvoorbeeld Twinfield.

 
Transsmart.png

Transsmart

Transsmart is gespecialiseerd in geïntegreerde verzendoplossingen. Zij zorgt voor een optimale combinatie van systemen, partners en vervoerders. Zo biedt zij slimme & effectieve transport & logistiek oplossingen. Met de combinatie van SalesManager ERP met Transsmart maak je jouw distributieproces beter, sneller, inzichtelijker én voordeliger. Door de koppeling met Transsmart kunnen leveringen direct vanuit SalesManager ERP worden doorgegeven aan de meest voordelige pakketdienst.