De integratie mogelijkheden van SalesManager Online

Is de webshop een vreemd eend in de bijt? Met een eigen database en aparte facturatiestromen. Integreer de webshop met het ERP systeem van SalesManager Online en vermijd dubbel werk.

 
 
twinfield_logo_3886.gif

Magento

Magento is het platform waar veel webwinkels mee gebouwd worden. SalesManager Online vult het aan met CRM en ERP functionaliteit. Door de koppeling worden de handelingen voor de backoffice geminimaliseerd. Wanneer een klant een order in de webshop plaatst wordt deze direct in SalesManager Online toegevoegd.

De NAW-gegevens staan dan in SalesManager Online en dit biedt een waardevolle aanvulling voor je sales- en marketingteam. Het is ook mogelijk om alle orders meteen in SalesManager Online zichtbaar te maken. Zo heb je zicht op alle verkopen in één systeem. SalesManager Online kan de orders en facturen meteen afhandelen. De kracht van SalesManager Online in combinatie met Magento is dat het in verbinding staat met de voorraad en de inkoop. Wanneer er niet voldoende voorraad is dan kan je daar meteen actie op nemen. Uiteraard wordt het gefactureerde bedrag als journaalpost doorgezet naar bijvoorbeeld Twinfield. De gehele keten wordt geoptimaliseerd.

 
mailchimp.png

Mailchimp

MailChimp is het platform voor marketingautomatisering. Maak en verzend e-mails, beheer abonnees en blijf op de hoogte van de resultaten van je marketing. Maak je selectie in SalesManager Online en voer de e-mailcampagne uit in MailChimp en meet het succes van je campagne.

 

 
Tripolis.png

Tripolis Solutions

Tripolis Solutions, opgericht in 1999, is één van de eerste Europese e-mail service providers, die technische oplossingen ontwikkelt op het gebied van e-mailmarketing, mobile marketing en social marketing.

In samenwerking met Tripolis Solutions is er een plug-in gerealiseerd die de e-maildatabase in Tripolis en de database van SalesManager Online met elkaar koppelt. 

Door de koppeling zijn marketeers in staat gemakkelijk en snel e-mailmarketing campagnes uit te voeren op alle kenmerken in SalesManager Online. Ze maken zo snel mailings voor een gerichte doelgroep. De plug-in met Tripolis Dialogue biedt marketeers de mogelijkheid om e-mailmarketing campagnes zo optimaal mogelijk te organiseren en te monitoren. Follow-up acties gebaseerd op het klikgedrag van klanten worden automatisch geïnitieerd.

Channel managers beheren vaak aparte databases, die niet toegankelijk zijn voor andere afdelingen binnen de organisatie. Met de koppeling wordt alle klantinformatie op een centraal punt verzameld en kunnen alle afdelingen werken vanuit dezelfde database. Dit leidt tot meer greep op de uitgevoerde campagnes en actief kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

 
YouWe.png

Youwe

Youwe (spreek uit ‘Joewie’) is een toonaangevend systeem voor digitale transformaties, intelligente multi-channel commerce platforms, klant-, kennis- en dealerportals tot aan product informatie management systemen, digital marketing en staffing.

Door de koppeling van SalesManager Online met Youwe worden productgegevens uitgewisseld. Zo heb je alle informatie rondom het product, zoals technische tekeningen, webteksten en hoge resolutie foto's in één systeem. SalesManager Online haalt de productinformatie die het nodig heeft meteen bij de bron. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.