Twinfield integratie

SalesManager Online wordt geleverd met een naadloze Twinfield integratie. Debiteuren en crediteuren worden in SalesManager Online beheerd. Toevoegingen en wijzigingen worden automatisch in Twinfield bijgewerkt. Alle transacties, zoals inkoop- verkoopfacturen, geleverde of ontvangen goederen, worden real-time online in Twinfield doorgeboekt.

Twinfield integratie wordt gratis meegeleverd

Het aanmaken van debiteuren en crediteuren is makkelijk binnen SalesManager Online. Het is slechts een kwestie van één muisklik. Per relatie kan je aangeven of het een debiteur of crediteur betreft door de desbetreffende optie simpelweg aan te klikken. Door bijvoorbeeld te klikken op crediteuren, zal een real-time een crediteur aangemaakt worden in Twinfield en worden de crediteuren details automatisch in Twinfield bijgewerkt.

In SalesManager Online is het mogelijk om meerdere Twinfield administraties te ondersteunen. Meerdere business units van een bedrijf kunnen handel drijven met dezelfde klant in één SalesManager Handel oplossing. De klant zal dan verschillende debiteur nummers per administratie krijgen. Hetzelfde geldt ook voor de leveranciers. Per business unit kan dezelfde leverancier verschillende crediteurennummers per administratie hebben.