Wanneer het gehele inkoopproces is afgerond kun je direct een inkoopfactuur creëren. Als de inkoopfactuur binnenkomt hoef je alleen te controleren of de bedragen kloppen en mogelijk het factuurnummer van de leverancier aanpassen. De boeking is dan compleet. SalesManager Online heeft een gratis en gecertificeerde koppeling met Twinfield. De boeking wordt automatisch doorgeboekt als journaalpost.

Scan-en-herken voor automatische verwerking van inkoopfacturen

Koppel Basecone aan SalesManager Online en de verwerking van inkoopfacturen gaat nog makkelijker. Basecone scant en herkent de inkoopfactuur. Deze kan door de koppeling met SalesManager Online direct gematcht worden. Is er een match dat wordt de boeking automatisch doorgeboekt als journaalpost. De originele inkoopfactuur is via een zogeheten deeplink direct vanuit SalesManager Online op te roepen.

Overzicht op inkoopfacturen

Het maken van facturen - of het nu gaat om verkoop- of inkoopfacturen- gaat met SalesManager Online eenvoudig en snel. Facturen kunnen vanuit de order rechtstreeks worden aangemaakt en geprint of digitaal verstuurd. Ook het genereren van deelfacturen is mogelijk. Nadat alle facturen zijn klaargezet voor facturatie kunnen de facturen meteen door de boekhouding worden verwerkt en gefiatteerd. Of je nu een losse factuur, een verzamelfactuur, een deelfactuur of creditfactuur wilt maken SalesManager Online ondersteunt het.

Naadloze koppeling met de boekhouding

Natuurlijk kan je de factuur handmatig in de financiële administratie inboeken. Maar dit kost tijd en is foutgevoelig. Laat SalesManager Online de facturen exporteren naar het boekhoudpakket. De integratie naar Twinfield en Exact Online wordt gratis meegeleverd. Je kan met één druk op de knop meteen zien welke facturen er nog openstaan voor facturatie. Als er een koppeling is met de financiële administratie kan je meteen bekijken welke facturen er nog doorgeboekt moeten worden. Tijdens het inboeken worden eventuele NAW-mutaties van debiteuren en crediteuren naar het boekhoudpakket doorgeboekt. Je hoeft zo geen gegevens dubbel in te voeren. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten.