Relatiebeheer

Het onderhouden van goede banden met de klant of 'customer intimacy' kan tot veel extra rendement leiden. Aandacht voor je relatie maakt van klanten ambassadeurs. SalesManager Online ondersteunt zowel B2B als B2C.

Voor een goede bedrijfsvoering is het van belang om gericht informatie van zowel klanten als leveranciers bij te houden, maar ook van concurrenten. Alle kenmerken kunnen worden ingevoerd. Je bepaalt zelf het aantal invoervelden. Op al deze kenmerken kan je zoeken of selecties voor marketingacties uitvoeren. Door de Twinfield integratie worden aanpassingen in relatiegegevens in SalesManager Online direct in Twinfield verwerkt.

In SalesManager Online kan je de organisatiestructuur bijhouden met alle medewerkers met functie en contactgegevens en ook of er sprake is van een inkoopcombinatie. In dit geval zorgt SalesManager Online dat de factuur op de juiste plek terecht komt.

Belangrijk is dat de bedrijfsgegevens actueel zijn. SalesManager Online biedt hiervoor een standaard koppeling met webservices.nl