De integratie mogelijkheden van SalesManager

Voor een organisatie is het van belang dat verschillende processen zo soepel mogelijk lopen. Dat vinden wij ook! Daarom koppelt SalesManager Online met veel gebruikte programma’s. Zo is SalesManager Online een echte teamplayer!

 
 
office-logo.png

MS Office

SalesManager Online biedt e-mail integratie met Microsoft Outlook Exchange, Office 365. De schermen van je e-mail programma zijn in SalesManager Online geïntegreerd, zodat je niet tussen twee applicaties hoeft te switchen. Ook is het mogelijk om de agendapunten, contacten en e-mails te  synchroniseren. Zo heb je de de laatste informatie op je iOS of Android smartphone of tablet ter beschikking en kunt je afspraken via deze systemen inplannen.

Vanuit SalesManager Online is het ook mogelijk om direct mails naar de klant te versturen met eventueel een bijlage. Zo kunnen er snel offertes, orders en facturen worden verzonden. Daarnaast kunnen ook activiteiten worden aangemaakt die meteen per e-mail naar de klant of collega worden verzonden.

 
gmail.jpg

Gmail & Google Calendar

Zoals SalesManager Online met MS office koppelt, koppelt het ook met Google Gmail en Calendar. Vanuit SalesManager Online kun je direct mails naar de klant versturen met eventueel een bijlage. Zo kunnen er snel offertes, orders en facturen worden verzonden. Daarnaast kunnen ook activiteiten worden aangemaakt die meteen per e-mail naar de klant of collega worden verzonden. 

 

 
qlik-logo-2x.png

SalesManager BI powered by Qlik

Ontsluit je bedrijfsgegevens met SalesManager BI. Breng verschillende gegevensbronnen samen en maak het makkelijker om verborgen inzichten te ontdekken. Ontdek de kansen en uitdagingen.