Marketing

Marketing is essentieel voor een onderneming. Belangrijk is daarbij dat je de klanten precies kent en weet hoe je ze moet benaderen.

De kracht van SalesManager Online

Met SalesManager Online maak je eenvoudig selecties als basis voor bijvoorbeeld een heel gerichte mailing. Heb je ook de ERP of Service module van SalesManager Online dan heb je natuurlijk nog meer mogelijkheden om selecties uit te voeren,. Mailings maak en verstuur je eenvoudig door de koppeling met MailChimp of Tripolis.

De mogelijkheden van Marketing software?

Selecties kunnen op elk veld in de database gemaakt worden. De selectie kan daarna worden doorgezet naar MailChimp of Tripolis waarna daar een volledige HTML mailing opgezet kan worden. Met behulp van e-mail marketing kan je tegen relatief lage kosten op maat gemaakte en gepersonaliseerde berichten versturen aan prospects en klanten. Ze kunnen zelfs real-time worden afgeleverd met gegevens over de tijd, de locatie en het apparaat waarmee de e-mail wordt geopend. De relaties die op de link in de mailing klikken kunnen direct als lead aangemaakt worden in SalesManager Online. Dit geeft de organisatie een extra leadgeneratie mogelijkheid. De marketing kan de leads toewijzen aan de juiste persoon in de sales organisatie. Je kunt je bezighouden met de strategie terwijl wij de tools leveren.