SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Exact Globe integreren met cloudsoftware: zo doe je dat

Omdat Exact Globe lokaal geïnstalleerd wordt, vormt integratie een uitdaging bij een overstap naar de cloud. Bij SalesManager Online is dit gelukkig geen enkel probleem. 

Over Exact Globe

Exact Globe is de grootste speler op het gebied van Business Software in Nederland. De software bestaat uit verschillende modules om kernprocessen binnen de organisatie te stroomlijnen. Denk aan logistiek, productie, financieel, projecten en servicemanagement. De Windows-applicatie wordt on-premise geïnstalleerd op een pc of lokale server. 

Exact Globe koppelen aan cloudsoftware

Omdat de software lokaal geïnstalleerd wordt, kun je er niet via je browser bij. Zoals bij cloudsoftware wel het geval is. Voor toegang op afstand zou je dan een remote desktop moeten gebruiken. 

Maar werken op afstand wordt steeds normaler binnen organisaties. De populariteit van cloudsoftware neemt dan ook toe. Dan is het wel prettig om je bestaande systemen te kunnen integreren. Helaas is het koppelen van Exact Globe aan een cloudomgeving vaak een uitdaging. En binnen sommige pakketten is het zelfs onmogelijk.

SalesManager Online en Exact Globe

SalesManager Online is een modern modulair ERP- en CRM-systeem. Integratie met Exact Globe is daarbij geen enkel probleem. SalesManager Online kan gebruikt worden in onze cloudomgeving, maar kan ook geïnstalleerd worden op locatie. Daarbij leveren we een standaard koppeling met Exact Globe. 

Voor Exact Globe klanten heeft dit de volgende voordelen:

  • SalesManager Online kan lokaal ingezet worden voor CRM en ERP doeleinden

  • Het systeem is altijd en overal via internet benaderbaar

  • Alle debiteuren, crediteuren, inkoop, verkoop en voorraadtransacties worden uitgewisseld met Exact Globe

  • Accountmanagers zien meteen de financiële status van hun klanten in SalesManager Online

  • Exact Globe blijft in gebruik voor de financiële administratie

Wil je een moderne cloud CRM/ERP in gebruik nemen en integreren met een Exact Globe omgeving? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.