SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Nieuw: Staffelkorting op inkoop

In SalesManager was het altijd al mogelijk om inkoopprijzen per product per leverancier vast te leggen. Maar vanaf nu komt daar een extra functionaliteit bij: de mogelijkheid om specifieke staffelafspraken vast te leggen per leverancier. Door integraties met andere functionaliteit, brengt dit interessante voordelen met zich mee.

Hoe werkt het?

Het beheren van de staffelafspraken is mogelijk op product- en prijsgroepniveau.

Afbeelding 1: Kortingsafspraken

Op het moment dat er een staffelkorting van toepassing kan zijn, geeft SalesManager een signaal op de inkooporderregel. Hier wordt vervolgens inzichtelijk gemaakt vanaf welke aantallen de volgende staffel gehaald wordt.

Afbeelding 2: Staffels

Ook is er de mogelijkheid om staffels te vergelijken met andere leveranciers, zodat de beste inkoopprijs afgedwongen kan worden.

Combineer met andere functionaliteit

De staffelprijsafspraken op inkoop zijn volledig geïntegreerd met andere functionaliteit binnen SalesManager. Zo kunnen we bijvoorbeeld instellen dat de staffelprijsafspraken mee worden genomen in het Besteladvies, zodat je altijd de meest gunstige aantallen bestelt. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je nooit 9 producten bestelt, wanneer de staffelkorting bij 10 stuks ingaat. Op deze manier optimaliseer je je inkoopproces en verbeter je het resultaat van de onderneming!

Meer informatie of uitleg? Neem gerust contact met ons op!