SalesManager Software Keuzehulp: de juiste keuze voor jouw bedrijf

x

Maak kennis met … Alex

In deze terugkerende blogpost stellen wij collega’s uit ons team aan jullie voor. Deze maand onze nieuwe collega, Alex Werner. In dit artikel nemen we je mee in het leven van Alex. 

Eerst even voorstellen. Alex is 36 jaar en geboren en getogen Amstelvener. Op dit moment woont hij samen met zijn vriendin Mara en twee katten Tiki en Taco in Uithoorn. In zijn vrije tijd vindt Alex het leuk om sport te kijken, zelf te sporten (voetbal, tennis, fitness), te pokeren, lekker uiteten te gaan of uit te gaan met vrienden.  

Binnen SalesManager zal Alex zich voornamelijk gaan focussen op sales, leadgeneratie en relatiebeheer. Dit betekent dat hij onder meer verantwoordelijk is voor het binnen halen van nieuwe klanten en het onderhouden van de klantrelaties. Buiten dat sales behoort tot zijn functie is het ook echt zijn passie ‘Ik houd van sales en met name de kick die het geeft om een mooie deal binnen te halen’, aldus Alex. 

Het is natuurlijk altijd leuk om te horen hoe nieuwe collega’s met een frisse blik tegen SalesManager aankijken. Volgens Alex zit de kracht van SalesManager in het vertalen van de klantbehoeften naar concrete software-oplossingen. Hier voegt Alex het volgende aan toe: ‘Door goed te luisteren naar de behoefte van de klant kunnen wij een oplossing bieden die perfect aansluit bij de wens van de klant. Op die manier helpen we onze klanten de volgende stap te zetten in de optimalisatie van hun bedrijf.’ 

Op de vraag wat Alex’ zijn ambities zijn binnen SalesManager kregen we een duidelijk antwoord: ‘Het binnenhalen van mooie deals om er zo voor te zorgen dat niet alleen de klanten, maar ook SalesManager zelf door kan blijven groeien.’ Vanuit deze ambitie hoopt Alex samen met ons een succesvolle toekomst tegemoet te gaan. Op privégebied hoopt Alex vooral te genieten van de mooie dingen in het leven met veel geluk en gezondheid. Wij kunnen niet anders hopen dan dat zijn ambities uitkomen. 

Benieuwd wat Alex en SalesManager voor jou kunnen betekenen? Of wil je Alex succes wensen met zijn nieuwe carrière binnen ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via: alex.werner@salesmanager.nl