SLA’s

Met Servicemanagement van SalesManager Online wordt ook het onderdeel SLA meegeleverd. In een Service level agreement (SLA) oftewel een Service overeenkomst staan alle afspraken omtrent de service genoteerd. Ook de kwaliteitseisen kunnen hierin worden opgenomen. op deze manier wordt de samenwerkingen tussen aanbieder en afnemer nog beter.

Beheren van de SLA’s

In Servicemanagement worden Service Level Agreements (SLA’s) vastgelegd om zo de onderhoudscontracten van uw klanten te beheren. Binnen SalesManager Online is het mogelijk om meerdere SLA’s af te sluiten op zowel klant als product niveau. Service responstijden en wijze van escalatie kunnen per SLA gedefinieerd worden. Escalaties kunnen alerts generen op het scherm van een servicemedewerker of e-mails uitzenden naar klanten of gebruikers van SalesManager Online. De installed base kan gelinked worden aan een SLA. Servicemanagement kan de onderhoudsprijzen calculeren  door de prijzen vanuit de product database op te halen waar het onderhoudspercentage aan gekoppeld is.

Service Level Agreements Facturatie

Servicemanagement biedt facturatiemogelijkheden aan voor de serviceafdeling. Servicemanagement van SalesManager Online kan bevraagd worden naar de SLA’s die gefactureerd moeten worden. In Servicemanagement kunnen er per SLA facturatie intervallen gedefinieerd worden. De facturen staan dan klaar om gefactureerd te worden voor een bepaalde periode.

Geïnteresseerd?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager Online binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.