Projectrapportage

Projectmanager van SalesManager biedt diverse mogelijkheden voor projectrapportage aan. Dit kan variëren van de timesheet specificatie tot aan een projectkaart. Alle rapporten worden gebouwd met Crystal Reports en kunnen zelf aangepast worden. Wanneer het Crystal Reports reeds aanwezig is, dan kunnen de rapporten met enkele muisklikken worden aangepast. Wanneer u een nieuw rapport wenst maar niet zelf wilt bouwen, kunnen wij dit natuurlijk ook op aanvraag realiseren. Dit zorg ervoor dat u altijd een rapport op maat tot u beschikking heeft.

Projectrapportage

Alle rapporten zijn opgebouwd met Crystal Reports van SAP. Crystal Reports runtime wordt standaard meegeleverd als onderdeel van SalesManager Projectmanagement. Indien u zelf rapporten wilt maken heeft u de designer versie van Crystal Reports nodig. Deze kunt u aanschaffen via de bekende resellers. Wanneer u zelf rapporten wilt produceren, maar nog niet precies weet hoe, kan SalesManager u trainen om op een juiste wijze via Crystal Designer met de database te laten communiceren. Hierdoor bent u niet alleen in staat om bestaande rapporten aan te passen, maar ook zelf rapporten te creëren. Standaard wordt voor elk object van SalesManager Projectmanagement een aantal basisrapporten meegeleverd.

Vrijblijvend consult of een proefabonnement?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.