Projectkosten

Tijdens een project wordt er gestuurd op kosten, tijd en prestatie. Het is voor een organisatie van groot belang dat de kosten zo reëel mogelijk worden beheerd en ingeschat. Zeker als de resources beperkt beschikbaar zijn. Om de kosten inzichtelijk te maken beschikt Projectmanagement van SalesManager over een specifiek onderdeel Projectkosten.

SalesManager maakt projectkosten inzichtelijk

In Projectmanagement van SalesManager is het mogelijk om de projectkosten in kaart te brengen. Ook wel de kosten die gemaakt worden tijdens het uitvoeren van een project. Om een project succesvol af te ronden is het van belang om grip te houden op de kosten. Door de kosten inzichtelijk te maken kan men beter de eindwaarde van een project voorspellen. Het onderdeel wat overzicht biedt op de kosten is Projectkosten. Projectkosten is een onderdeel van Projectmanagement van SalesManager. Projectkosten kunnen per project/klant in SalesManager geboekt worden. Wanneer SalesManager is gekoppeld aan uw boekhoudpakket worden de kosten meteen verwerkt in uw boekhoudsysteem onder een gewest project (mits uw boekhoudpakket deze functie ondersteund). Projectkosten van SalesManager maakt het mogelijk om zonder extra inspanningen een heldere prognose te maken.

Vrijblijvend consult of een demoversie?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.