Projectfacturatie

Een onderdeel van Projectmanagement van SalesManager is de projectfacturatie. Dit is gelinkt aan de urenregistratie. Zo kunt u correcte uren meteen door boeken en factureren. dit bespaard niet alleen tijd maar voorkomt ook menselijke fouten. Wanneer U SalesManager heeft gekoppeld aan een boekhoudpakket wordt de facturatie meteen verwerkt in de juiste journaalpost.

Sneller verwerken van de projectfacturatie

Projectmanagement van SalesManager biedt de mogelijkheid om direct vanuit de CRM omgeving van SalesManager projectfacturatie te doen. Een project kan gefactureerd worden op basis van een status van het project of simpelweg, op de uren die door verschillende medewerkers op het project gespendeerd zijn in een bepaalde periode. U kunt zelf kiezen op welke termijn het project gefactureerd moet worden. De bepaalde deadlines en taken van de medewerkers worden automatisch meegenomen in de facturatie. Uiteraard is het mogelijk om een specificatie met de factuur te sturen. Het is zelfs mogelijk om termijnen vooraf vast te stellen.  Zo wordt het bijhouden van de projectfacturatie een fluitje van een cent.

Vrijblijvend consult of een demoversie?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager Online binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.