Projectbeheer

Voor het efficiënt beheren van mensen en projecten heeft SalesManager de oplossing Projectmanagement. Een onderdeel van Projectmanagement van SalesManager is Projectbeheer. Dit geeft de mogelijkheid om projecten te verdelen in fasen. Door trajecten op te delen heeft u overzicht op de voortgang. Zo kunt u projecten nog strakker plannen.

Projectbeheer

Tijdens een project is het van belang dat deze wordt beheerd. Voornamelijk voor de financiële aspecten is de looptijd van groot belang. Men dient ten slotte zijn middelen in te plannen en verwacht ook een afrekening. Projecten kunnen in SalesManager direct vanuit de orders of contracten worden aangemaakt. Zo is het al mogelijk om vanuit verkoopkansen de projectadministratie te starten.  Relevante orderinformatie zoals prijsafspraken en gebudgetteerde uren zijn per direct beschikbaar bij het plannen en bewaking van projecten. Door in Projectmanagement van SalesManager projecten aan te maken kunt u precies zien wie wat en wanneer doet, wat de planning en het budget is, en hoeveel er nog gedaan moet worden.

De onderdelen van Projectbeheer

Projectbeheer is een onderdeel van het pakket Projectmanagement van SalesManager.  Binnen dit onderdeel, heeft u toegang tot al uw bedrijfskritische processen. projectbeheer van SalesManager biedt onder andere:

  • Projectmanagement
  • Urenverantwoording (Timesheets)
  • Ondersteuning van complexe tarievenstructuren en opslagen
  • Rapportage

Doordat projecten worden onderverdeeld in fasen en taken, houdt u makkelijker overzicht op de voortgang. De taken kunt u eventueel toewijzen aan uw medewerkers. Zij kunnen daarna aangeven hoeveel tijd eraan is besteed. Wanneer een medewerker een taak voltooid heeft kan dit van de checklist afgevinkt worden en kan er, indien gewenst, meteen een factuur worden opgesteld. Mocht u gebruik maken van verschillende tarieven dan kan dit per medewerker of discipline aangegeven worden. In Projectmanagement van SalesManager is het mogelijk om een bibliotheek op te stellen van de meest voorkomende projecten. Zo hoeft u niet elke keer een project op te tuigen. Het is ook mogelijk om tarieven aan de bibliotheek toe te voegen.

Vrijblijvend consult of een demoversie?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.