Projectmanagement

Hoezo Projectmanagement? Elke organisatie komt bewust of onbewust met projectmanagement in aanraking. Zaken die georganiseerd, gepland of voorbereid moeten worden zijn onderdeel van projectmanagement. Om grip te houden op de organisatie is het van belang om hierin overzicht te houden. SalesManager biedt deze mogelijkheid. Door SalesManager CRM uit te breiden met SalesManager Projectmanagement wordt uw grip op projecten verbeterd.

Hoe Efficiënter werken

De basis van projectbeheersing is gelegen in de fasering van de projectopdracht. Bij een goede voorbereiding, uitvoering en afronding van de projectopdracht moet kunnen worden gestuurd op de aspecten tijd en geld. Om tijd en geld te kunnen beheersen zijn tools nodig. Met Projectmanagement van SalesManager kunt u alle projecten en de onderliggende fasen binnen uw organisatie efficiënt en effectief monitoren en beheren. Wat volgt? Een duidelijk beeld over de activiteiten die nog uitgevoerd moeten worden, wie ze zal uitvoeren, wat de planning en het budget is. Projectmanagement  van SalesManager wordt geleverd met de volgende onderdelen:

  • Projectbeheer
  • Projectfacturatie
  • Projectkosten
  • Projectrapportage
  • Urenregistratie

Is Projectmanagement voor u een uitkomst?

Projectmanagement van SalesManager Online biedt de mogelijkheid om het specifiek op uw organisatie af te stemmen. Wilt u weten wat SalesManager voor u kunt betekenen? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.