Bedrijfsinformatie

In Europa zijn er ruim 600 bedrijven, samen 30.000 gebruikers, die dagelijks met SalesManager Software werken. Voor zowel nationale als internationale bedrijven is SalesManager de kracht achter het automatiseren van inkoop-, verkoop-, support en serviceafdelingen. SalesManager is geheel aan te passen aan een bedrijf. Er zijn daarom verschillende oplossingen mogelijk.

Even Voorstellen

SalesManager Software is een softwarehuis dat gespecialiseerd is in oplossingen voor CRM, Sales, Project en Service Management. Het bedrijf is opgericht in 1989 door Noel Digan. De mensen bij SalesManager Software zijn geboeid door techniek, maar staan met beide benen op de grond. Waar het nodig is zijn wij kritisch over de bruikbaarheid of beperkingen van bepaalde technologieën. In een collegiale werksfeer werken wij in teamverband aan uitdagende projecten. Vindingrijkheid en oplossingsgerichtheid staan hierbij voorop.

Om klanten zo goed mogelijk te adviseren over nieuwe ontwikkelingen, investeert SalesManager Software in kennisverwerving via interne innovatieve projecten. Wij werken hierbij nauw samen met de Artificial Intelligence afdeling van de VU. In deze projecten worden door middel van onderzoek en ‘hands on experience’ nieuwe technologieën verkend.

SalesManager Software past ‘state of the art’-technologie toe, mits dit bijdraagt aan de performance die de klant verlangt. SalesManager Software streeft bij haar oplossingen naar die combinatie van technologische mogelijkheden en standaarden, die het meest bijdraagt aan een betere performance.

 

Wil je meer weten over SalesManager?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)20 69 65 650 of info@salesmanager.nl. Wij staan altijd klaar om u van een passende software oplossing te kunnen voorzien.