Onetrail en SalesManager ERP optimaliseren inkoopproces van ICT leveranciers

 15 januari 2018

SalesManager Software breidt haar ERP functionaliteit verder uit door het te koppelen met het Business & Trading Partner platform van Onetrail. Onetrail TPN wat begon als oplossing voor het handelsproces tussen handelspartners in de ICT en Telecom branche breidt zich in rap tempo uit naar andere branches en diensten. Zogeheten Sellers en Buyers komen hier samen. Onetrail TPN zorgt ervoor dat transacties voor beide partijen met een maximale efficiency verlopen qua administratie en logistieke afhandeling. Met de integratie van Onetrail TPN met de ERP software SalesManager Online worden de inkoop en verkoopprocessen verder geoptimaliseerd. Vanuit SalesManager Online kunnen real-time inkoopprijzen en voorraad posities van artikelen van honderden leveranciers zichtbaar gemaakt worden. Orders kunnen rechtstreeks geplaatst worden bij leveranciers en bevestigingen, ASN’s en facturen worden digitaal verwerkt. Alle transacties worden transparant verwerkt in Twinfield Online Boekhouding.

Noel Digan directeur SalesManager Software: ‘Door de integratie van Onetrail TPN & SalesManager Online kunnen wij onze klanten weer een stap verder brengen in de automatisering van in- en verkooptransacties. We geven hiermee invulling aan ons motto van ketenoptimalisatie. Onetrail is een innovatieve partner en we verwachten veel van deze samenwerking.’

Richard Zuijdam directeur Onetrail TPN:  ‘We zijn er trots op dat een ervaren partij als SalesManager Software, met zo’n brede ERP functionaliteit, aansluit op ons platform. SalesManager is een robuuste oplossing, die voor de aangesloten Buyers goed overweg kan met het steeds toenemende aantal leveranciers en het toenemende volume aan product data. Verder is het een voordeel dat SalesManager Online en Onetrail TPN beide cloud gebaseerde oplossingen zijn. We zijn verheugd met de toegevoegde waarde die SalesManager Online de Onetrail klanten kan bieden. ’

Over Onetrail TPN

Onetrail TPN neemt met haar cloud gebaseerde integratie broker platform een leidende rol in Europa in. Door het toevoegen van steeds meer innovatieve toepassingen, wordt Onetrail’s Clever EDI & Data™ voor steeds meer Business en Trading bedrijven inzetbaar.

Over SalesManager Software

SalesManager Software is al meer dan 25 jaren actief met oplossingen voor CRM, ERP,  Service en Project Management. Meer dan 50.000 gebruikers in verschillende sectoren gebruiken dagelijks SalesManager Software om beter grip op hun bedrijfsvoering te krijgen.

Meer informatie:

SalesManager Software: Noel Digan - Noel.Digan sales@salesmanager.nl 020 6965850

Onetrail: Richard Vriezekolk  richard.vriezekolk@onetrail.com 030 697 32 88