Voor groothandels

Van verkoop tot inkoop en leveringen. SalesManager Online is in staat om de processen binnen een groothandel te automatiseren vanuit één geïntegreerde oplossing.

ERPManagement.jpg

Voor service bedrijven

Van de levering en ontvangst van producten tot de eerste melding over het product of de dienst, alles staat geregistreerd in het ERP pakket. Inclusief SLA's en preventief onderhoud.

ServiceManagement.jpg

Voor uren schrijvers

Relatiebeheer, projectmanagement en urenregistratie, het delen van kennis en documenten, de juiste mensen op het juiste project. Er komt veel kijken bij goede dienstverlening.

ProjectManagement.jpg

New business radio.jpg

Podcast New Business Radio

Caroline Warmerdam te gast bij Let’s talk Business

Caroline Warmerdam te gast bij Let’s talk Business

Elke maandag, woensdag en vrijdag ontvangt New Business Radio in de studio ondernemers met inspirerende verhalen. Op vrijdag 24 mei was SalesManager Software te gast bij Ron Lemmers in het radioprogramma Let’s Talk Business op BNR. Ben je benieuwd geworden naar het gehele interview? Klik op de onderstaande link en beluister de uitzending.

SalesManager Software neemt 4CIS over

SalesManager Software heeft de activiteiten van branchegenoot 4CIS  overgenomen. 4CIS is al twintig jaar producent en leverancier van CRM en ERP oplossingen. De overname van het Eindhovense bedrijf is een logische vervolgstap in de groeistrategie van SalesManager Software.  Met de overname bouwt SalesManager haar positie in Cloud Business Software verder uit.


Interview Caroline Warmerdam Amstelveen

Van Excel bestand naar geoptimaliseerd bedrijfsproces .
InterviewWarmerdam.png
 

Social Updates:


Apps for Business

SalesManager Online is mobile. Het platform Apps for Business biedt toegang voor alle mobiele apparaten met onder andere een sales app, een service app en een picking app. 

ServiceApp.jpg