September 2018

HEM Suriname N.V., importeur en distributeur van consumentenartikelen in Suriname, heeft voor SalesManager Online in combinatie met Twinfield Online Boekhouding gekozen. HEM bestaat in 2018 120 jaar, heeft 130 man in dienst en is één van de grotere spelers in Suriname op het gebied van distributie van consumentenartikelen. Met een nieuw “state-of-the-art” Distributie Centrum, levert HEM met eigen trucks goederen aan winkels en supermarkten door het gehele land.

HEMBuilding-470x180.png

HEM Suriname

SalesManager Online, een cloud applicatie van SalesManager Software, wordt ingezet voor ondersteuning van de salesprocessen, orderverwerking, voorraadbeheer, logistiek en de facturatie. Het hele inkoopproces wordt ook door SalesManager Online beheerd. Orderpicking in het DC wordt door een nieuwe mobiele app van SalesManager Software ondersteund. Een koppeling met jLAN Mobile Sales zorgt ervoor dat orders vanuit SalesManager Online naar tablets van de chauffeurs worden gestuurd. Via jLAN worden de leveringen en order betalingen offline afgehandeld en later terug gesynchroniseerd naar SalesManager Online.

“Met de komst van ons nieuwe DC was het essentieel om een modern software platform te vinden dat de toekomst van de onderneming voor de komende 10 jaar kan borgen. Na een zeer intensieve pakketselectie hebben wij uiteindelijk gekozen voor de ERP oplossing SalesManager Online geïntegreerd met Twinfield voor finance”, vertelt Irene Spangenthal directeur van HEM Suriname. “Flexibiliteit was voor ons een belangrijk onderwerp in het selectieproces. Wij zijn actief in een reeks van sectoren en hebben te maken met een diversiteit aan leveranciers. Als ISO gecertificeerd bedrijf worden ook hoge eisen aan ons gesteld. Hier hebben wij onze software partners op uitgekozen. Wij zien uit naar een boeiende toekomst met SalesManager Online en Twinfield.”

Over SalesManager Softwarewww.salesmanager.nl – 0031 20 6965650

Over HEM Surinamewww.hem.sr – 00592 472351