Verkoopfacturen

Wanneer de leveringen behandeld zijn zal SalesManager Handel een verkoopfactuur creëren voor de facturatie afdeling. De financiële administratie kan dan de facturen één voor één of tegelijk afhandelen. De templates voor de facturen kunnen geheel naar eigen wens worden vormgegeven. Deze kunnen dan geprint, per e-mail of als een UBL 2.0 document naar een de klant verzonden worden. SalesManager Handel zorgt er voor dat de financiële administratie automatisch wordt bijgewerkt.

Het beheren van verkoopfacturen

Het maken van facturen is met SalesManager Online eenvoudig en snel. Verkoopfacturen kunnen vanuit een order rechtstreeks worden aangemaakt en geprint. Ook kan men met één druk op de knop deelfacturen aanmaken. Nadat de facturen zijn aangemaakt en klaar gezet zijn voor facturatie kunnen de facturen meteen door de boekhouding worden verwerkt en gefiatteerd. Of u nu een losse factuur,  een verzamelfactuur, een deel factuur of creditfactuur wilt maken SalesManager Handel ondersteunt elk proces.

Handmatig facturen inboeken is niet meer van deze tijd. Dit kost tijd en de kans op fouten is aanzienlijk. Daarom kan SalesManager Online automatisch alle gegevens naar uw boekhoudpakket exporteren. De koppeling met Twinfield wordt automatisch meegeleverd. Zo hoeft u nooit meer een dubbele handeling te verrichten.

Is uw interesse gewekt?

Vraag dan een proefabonnement aan. Natuurlijk kunt u ook contact met ons nemen via info@salesmanager.nl of bel ons via telefoonnummer: 020 696 56 50. Wij bieden graag advies op maat.