Leveringen

Het op tijd leveren van de juiste producten op de juiste plaats zorgt voor een stijging in de klanttevredenheid. SalesManager Handel kan u daar bij helpen. SalesManager Handel biedt de hulpmiddelen die ervoor zorgt dat u de producten snel kan uitleveren. Zowel rechtstreeks vanuit de leverancier als vanuit eigen magazijn. Voor leveringen vanuit u eigen magazijn, maakt u eenvoudig een pakbon. Op de pakbon staat de palletlocatie van het artikel vermeldt, waarna een magazijnmedewerker de order meteen kan klaarzetten voor verzending.

Overzicht op alle leveringen

Vanuit de verkooporder, wordt de pick-list voor het magazijn- of de productieafdeling gegenereerd om een levering te doen. Wanneer de goederen weggenomen worden, kan de pakbon geprint worden voor de transporteur. De door de leverancier geleverde producten, kunnen ook meteen eenvoudig geregistreerd worden. De daadwerkelijke geleverde producten worden meteen afgeboekt van de voorraad. Mocht de leverancier onverhoopt niet over kunnen gaan tot volledige levering, kunt u snel en inzichtelijk nagaan wat er nog aan na leveringen moet plaatsvinden. Zou u u grip om het leveringsproces.

Gekoppeld met SalesManager CRM

SalesManager Handel is automatisch gekoppeld met het SalesManager CRM pakket. Hiermee worden beide functionaliteiten optimaal benut. Vanuit taken en activiteiten is het mogelijk om het gehele workflow proces vast te leggen. Zo kunnen de vervolg acties op een deel levering meteen in kaart worden gebracht. Via deze wijze kan u ook taken verdelen, delegeren en nagaan wanneer eventuele handelingen plaats zullen vinden. Uiteraard worden alle documenten zoals aanvraag, offerte, contract en order in het desbetreffende dossier bewaard. Zo gaat er niks verloren en kunnen processen altijd worden nagekeken.

Is uw interesse gewekt?

Vraag dan een proefabonnement aan. Natuurlijk kunt u ook contact met ons nemen via info@salesmanager.nl of bel ons via telefoonnummer: 020 696 56 50. Wij bieden graag advies op maat.