Inkooporders

Het verwerken van de inkooporders kan worden beheerd in het pakket SalesManager Handel. Door de combinatie met CRM worden alle gegevens ook bij de desbetreffende klant opgeslagen. Zo kunt u altijd het overzicht bewaren. Daarnaast bieden de inkooporders de mogelijkheid om voorraadprognoses te maken.

Alle inkooporders overzichtelijk

Inkooporders kunnen met één druk op de knop naar de leverancier verzonden worden. Dit is zelfs mogelijk door middel van een gepersonaliseerde email. Templates voor de inkooporder kunt u geheel zelf maken en aanpassen. De template wordt in uw database van SalesManager Online opgeslagen zodat deze onbeperkt hergebruikt kan worden . Tevens wordt de desbetreffende inkooporder in PDF formaat meteen in het dossier van de leverancier toegevoegd zodat deze altijd opgeroepen kan worden. Hierdoor kunt u altijd alles terug vinden.

Voorraadprognose

Wanneer zowel de inkooporders als de verkooporders worden bijgehouden, kan SalesManager Online een voorraadprognose maken. Er wordt ook rekening gehouden met verwachte projecten. Bovendien wordt er bij het plaatsen van een inkooporder, ook automatisch de voorraad in het magazijn bijgewerkt. Hierbij wordt er rekening gehouden met de reserveringen en uitstaande bestellingen. Het is mogelijk om automatisch een inkooporder te plaatsen vanuit verkooporder. Liever handmatig ingeven? Dat is uiteraard ook geen probleem. SalesManager Online kan geheel naar wens worden ingericht.

Is uw interesse gewekt?

Vraag dan een proefabonnement aan. Natuurlijk kunt u ook contact met ons nemen via info@salesmanager.nl of bel ons via telefoonnummer: 020 696 56 50. Wij bieden graag advies op maat.