Inkoopfacturen

Wanneer het gehele inkoopproces is afgerond, kunt u direct een inkoopfactuur creëren. Wanneer de inkoopfactuur binnenkomt, hoeft u alleen te controleren of de bedragen kloppen en wellicht het factuurnummer van de leverancier aan te passen. De boeking is dan compleet. SalesManager Online heeft een gratis koppeling met Twinfield. De boeking wordt dan automatisch naar het financieel systeem doorgeboekt als journaalpost.

Overzicht op Inkoopfacturen

Het maken van facturen,of het nu gaat om verkoop- of inkoopfacturen, is met SalesManager Online eenvoudig en snel. facturen kunnen vanuit de order rechtstreeks worden aangemaakt en geprint. Ook het genereren van deel facturen is mogelijk. Nadat alle facturen zijn klaar gezet voor facturatie kunnen de facturen meteen door de boekhouding worden verwerkt en gefiatteerd. Of u nu een losse factuur,  een verzamelfactuur, een deel factuur of creditfactuur wilt maken SalesManager Online ondersteunt alle processen.

Natuurlijk kunt u ook de factuur handmatig in uw financiële administratie inboeken. Maar dit kost tijd en kan foutgevoelig zijn. U kunt er voor kiezen om de facturen door SalesManager Online te exporteren naar uw boekhoudpakket. De integratie naar Twinfield wordt gratis meegeleverd. U kunt met één druk op de knop meteen zien welke facturen er nog open staan voor facturatie. Indien er een koppeling is met uw financiële administratie, kunt u meteen bekijken welke factureren er nog doorgeboekt moeten worden. Tijdens het inboeken worden eventuele NAW mutaties van uw debiteuren en crediteuren naar uw boekhoudpakket doorgeboekt. U hoeft dus nooit meer gegevens dubbel in  te voeren. Dit bespaard niet alleen tijd maar de kans op fouten neemt ook af.

Benieuwd wat SalesManager Online voor u kan betekenen?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager Online binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.