Wat gaat 2015 u brengen? -

Januari is de maand om terug te kijken naar 2014 en alvast vooruit te kijken naar 2015. Wat wij opmerken in deze eerste week van het jaar? Meer aanvragen van zowel adviseurs als cliënten betreffende oplossingen op het gebied van voorraadbeheer, Projectmanagement en CRM.

Optimalisatie? SalesManager helpt!

SalesManager zal ook dit jaar zijn producten verbeteren. Benieuwd wat er gaat komen? Hier alvast een sneak peek;

  • Komend kwartaal zal TimeManager ook op App beschikbaar zijn. Voor uw medewerkers die alleen de uren hoeven te registeren, wordt dit een mooie toevoeging. Zij kunnen via de App een project oproepen en daarop direct de uren registreren zonder dat ze in SalesManager in hoeven te loggen.
  • In het tweede kwartaal zal SalesManager haar voorraadoplossing uitbreiden met barcode scanning. Wanneer u over barcode scanapparatuur beschikt, hoeft u niet meer de voorraad handmatig in te voeren of af te boeken. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook de kans op menselijke fouten wordt gereduceerd.
  • SalesManager biedt meerdere mogelijkheden voor het zo efficiënt en effectief mogelijk invoeren van alle klantgegevens, die meteen voor iedereen binnen de organisatie beschikbaar zijn. Advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat SalesManager voor u kunt betekenen? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.

Deel via


Laat als eerste een reactie achter.

Uw reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.