Optimaliseer de processen

SalesManager Online is in staat om de processen binnen een groothandel te automatiseren vanuit één geïntegreerde oplossing. Van inkoop tot verkoop en leveringen. Zo worden er korte lijnen gecreëerd en heb je inzicht in de verschillende handelsprocessen. Je hebt op elk moment controle over de belangrijkste processen zodat je kunt sturen op productiviteit en innovatie. 

 
 
logistics.png

Orders, Voorraadbeheer en Logistiek

In SalesManager Online kan het gehele orderproces gevolgd worden. Wordt gebruik gemaakt van multichannel door bijvoorbeeld  de inzet van een webshop? Dan kunnen deze orders automatisch worden ingeschoten. Je bent baas over je eigen voorraad. Is er sprake van te weinig voorraad? Dan worden orders automatisch in backorder gezet, maar heb je nog steeds de mogelijkheid om te schuiven. Zo kunt je zelf bepalen welke orders uitgeleverd zullen worden. Kan een order niet volgens afspraak geleverd worden? Dan wordt er 's avonds automatisch een e-mail gestuurd met de nieuwe verwachte leverdatum. Wil je weten wat er besteld moet worden? Op basis van het huidige voorraadpeil, openstaande orders en nog te ontvangen goederen kan een besteladvies worden gemaakt. Deze kan direct als inkooporder naar de leveranciers worden verzonden.


Service, financiën en CRM

Meer bieden dan alleen producten? Dat kan binnen SalesManager Online. Door de Servicemodule kan je direct meldingen en service calls monitoren. Registreer wat de bekende problemen zijn, zodat er altijd een eenduidige oplossing wordt geboden. Maak snel facturen en vanuit afgeronde orders of vanuit leveringen. Integreer met Basecone om snel de inkoopfacturen de scannen en te matchen aan de inkooporders binnen SalesManager Online. Uiteraard kosteloos geïntegreerd met Twinfield. Alle mutaties en facturen worden automatisch verwerkt in de boekhouding.

businessplan.png

Case Hotbath

Alle proces zijn optimaal geautomatiseerd. Van inkoop tot levering. Door de verschillende systemen met elkaar te verbinden is er een keten ontstaan tot aan de boekhouding aan toe. De processen zijn gestroomlijnd en de menselijke handelingen zo veel mogelijk beperkt. Hotbath is een groothandel in luxe badkamer kranen. Volledig geproduceerd in Italië staat Hotbath voor vakmanschap en kwaliteit.