3 maanden gratis SaaS voor Twinfield klanten -

Nieuwe klanten die beslissen om zich te abonneren op SalesManager Online in combinatie met Twinfield, kunnen genieten van drie maanden SaaS zonder abonnementskosten. Deze actie geldt voor alle SalesManager Online producten: CRM, ERP, Campagne-, Project- en Servicemanagement. Wilt u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen van aanvragen tot offertes, orders, leveringen en facturatie? Met SalesManager Online is dit mogelijk. Om de volledige keten te optimaliseren koppelen wij ook met Online boekhoudpakketten Twinfield.

Voor dienstverleners bieden wij projectmanagement en urenregistratie met onze software. Voor de serviceafdeling, is ServiceManager de oplossing.

Deze actie geldt voor alle SalesManager Online producten: CRM, ERP, Campagne-, Project- en Servicemanagement. Wilt u uw bedrijfsprocessen stroomlijnen van aanvragen tot offertes, orders, leveringen en facturatie? Met SalesManager Online is dit mogelijk. Om de volledige keten te optimaliseren koppelen wij ook met Online boekhoudpakketten als Twinfield.

Voor dienstverleners bieden wij projectmanagement en urenregistratie met onze software. Voor de serviceafdeling, is ServiceManager de oplossing.

De voorwaarden zijn simpel. De eerste drie maanden gratis SaaS wordt onder de volgende condities verleend.

  • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten
  • SaaS overeenkomsten van mimimaal een jaar
  • Maandelijkse betalingen door middel van automatische incasso
Deel via

Laat als eerste een reactie achter.

Uw reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.