Workflow management

Zijn er projecten die vaak herhaald worden? Dan biedt de Workflow van SalesManager Online uitkomst. Een workflow is een stappenplan module, welke standaard wordt meegeleverd met het CRM pakket van SalesManager Online. De module is ontwikkeld om complexe bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dit zou gebruikt kunnen worden voor de follow-up van beurzen, marketing campagnes en de afhandeling van informatieverzoeken per product of productgroep.

Hoe werkt dat; Workflow?

Door middel van Stappenplannen stelt SalesManager Online u staat om workflows te koppelen aan vaak voorkomende samenstellingen van verkoop activiteiten. Workflows kunnen geïnitieerd worden vanuit elk onderdeel in het CRM pakket van SalesManager Online. Een workflow kan worden gezien als een activiteiten generator. Een simpele workflow kan bijvoorbeeld vanuit een offerte fase geactiveerd worden. Een logische automatisch te genereren activiteit zou dan zijn 2 dagen op de offerte na bellen of bijvoorbeeld het aan laten geven door het systeem dat een contract verlengd moet worden. De Worfklow mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Door het strategisch inzetten van Workflows worden alle activiteiten rondom een project of verkoopfase doorlopen. Naast dat het meer overzicht creëert wordt ook de efficiëntie de effectiviteit verhoogt.

Wil je meer weten over SalesManager Online?

Neem  contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)20 69 65 650 of info@salesmanager.nl voor persoonlijk advies. Wij zoeken altijd naar een oplossing die het beste bij u past.