SalesManager Mobile

Even voorstellen:

SalesManager Mobile is een software platform voor mobiele business applicaties. SalesManager Mobile draait op alle Google Android en Apple iOS smartphones en tablets.

Wat biedt SalesManager Mobile aan? In eerste instantie mobile CRM. Dus al je klanten, contactpersonen, agenda en taken beschikbaar op je smartphone of tablet. Je kunt klanten bellen, e-mailen en sms’en via de app. Skype en WhatsApp worden ook ondersteund. Klik op het adres van de klant en Google Maps start op.

Geen verbinding? Geen probleem. SalesManager Mobile draait offline. Dus als je geen bereik hebt (in het vliegtuig, de trein of ergens in Zeeland), dan kan je lekker doorwerken. De volgende keer dat je verbinding krijgt, worden al je mobiele mutaties gesynced met je server. Je krijgt ook meteen nieuwe relaties of afspraken doorgepompt naar je mobiele apparaat.

En na CRM?  Dit jaar komen de volgende apps beschikbaar:

  • Service Management. Een app voor de servicemonteur. Met SalesManager Mobile kan de servicemonteur offline zijn uren schrijven, foto’s van de klus (voor en na) opnemen, de klant digitaal laten tekenen en gebruikte onderdelen afboeken. Bij een verbinding worden alle gegevens naar de server gestuurd en wordt er een werkbon naar de klant gemaild.
  • Mobile Sales. Onderweg orders opnemen? Met SalesManager Mobile heb je binnenkort de mogelijkheid om onderweg orders op te nemen. Prijsafspraken met klanten en up-to-date voorraadposities van artikelen zijn real-time beschikbaar in de app. Voorraad wordt gereserveerd en de order digitaal aan de klant bevestigd. Geen tijd verloren. Op naar de volgende klant!
  • Mobile picken in het warenhuis. De medewerker in het magazijn kan met de app via een Bluetooth scanner artikelen picken. Als de picklijst klaar is stuurt hij deze naar de server. Voor klanten met grote magazijnen en veel pickers een nuttige oplossing.
  • Mobile urenregistratie. Werken er mensen buiten de deur op projecten? Dan biedt SalesManager Mobile de mogelijkheid uren op een smartphone of tablet te registeren. Gebruikers zien alleen de projecten en fasen waar zij op ingepland zijn.

 

Heb je een eigen mobiel project op het oog? Zou je offline en online mobile willen werken? Laat het ons weten. Met SalesManager Mobile worden al je business processen mobiel ondersteund!