Response marketing

Het is natuurlijk mooi meegenomen als u naderhand kan meten hoe succesvol een mail acties is geweest. Daarom kan de marketingtool van SalesManager Online worden gekoppeld aan Tripolis. Zo kunt u meteen gebruik maken van response marketing.

Inzetten van response marketing

Het verkrijgen van goede statistieken is belangrijk om snel en gericht u vervolg actie te kunnen realiseren. Door de integratie met Tripolis Dialoque krijgt u in een overzichtelijk rapport het aantal ontvangen, verzonden en gebounced email terug. Deze statistieken geeft u tevens inzicht in het lees en klik gedrag van uw targetgroep.

Tegenwoordig is een email marketing campagne een must voor elke organisatie. Het is een informele, laagdrempelige manier om je doelgroep te bereiken. De intergratie met Tripolis maakt het mogelijk om heel specifiek uw klant of prospect te volgen. Zo krijgt niet alleen helder hoeveel clicks de link binnen uw email heeft gegenereerd, maar ook op welke link er door welke relatie geklikt heeft. Hierdoor kunt u uw doelgroep beter en specifieker targetten. Daarnaast kunt u nu niet alleen uw e-mailmarketing campagnes bouwen en versturen, maar tevens de mailing zelf binnen de tools opbouwen.

Vrijblijvend consult of een proefabonnement?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.