Email integratie

Het CRM systeem van SalesManager Online kan worden gekoppeld aan de meeste email programma’s. Hierdoor is het mogelijk om met één handeling meerdere processen beheren of uitvoeren.  Doordat alles gekoppeld is hoef je nooit meer tussen systemen te switchen. Tevens wordt dubbele invoering voorkomen.

Alle berichten één systeem met email integratie van SalesManager

SalesManager Online biedt email integratie met Microsoft Outlook Exchange, Office 365 en Google G-Mail. De schermen van uw email programma zijn in SalesManager Online geïntegreerd, zodat u niet tussen twee applicaties hoeft te switchen. Ook is het mogelijk om de agendapunten, contacten en emails te  synchroniseren. Zo heeft u de de laatste informatie op uw smartphone (iOS en Android) ter beschikking en kunt u agenda items via deze systemen inplannen.

Vanuit SalesManager Online is het ook mogelijk om direct mails naar de klant te versturen met eventuele bijlage. Zo kunnen er snel offerte, orders en facturen worden verzonden. Daarnaast kunnen ook activiteiten worden aangemaakt die meteen per email naar de klant of collega worden verzonden.

Geïnteresseerd?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager Online binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.