Urenregistratie

Projectmanagement van SalesManager geeft medewerkers de mogelijkheid hun urenregistratie op diverse manieren doen. Dit kan via de SalesManager agenda of via de timesheet. in de Timesheet kan de medewerker de urenregistratie op de voor hem beschikbare projecten doen. Dit kunnen zowel interne als externe projecten zijn. Urenregistratie voor bijvoorbeeld verlof en ziekuren is uiteraard ook mogelijk.

De voordelen die urenregistratie bied:

Alle medewerkers kunnen in Projectmanagement van SalesManager bijhouden hoeveel uren zij gemaakt hebben op een traject. De vastlegging van de weekstaat wordt door het gebruik van profielen snel en efficiënt vormgegeven. Geplande activiteiten en afspraken kunnen bij het afsluiten van de activiteit automatisch worden opgenomen in de weekstaat.
Veel gebruikte, terugkerende activiteiten kunnen uit oudere registraties worden gebruikt in de actuele weekstaat. Dit maakt het vullen van een weekstaat een simpele handeling welk als controle kan fungeren van de dagelijkse werkzaamheden.
De projectmanager kan de activiteiten klaarzetten in de timesheet voor de medewerker die de taken moet uitvoeren. Op deze wijze kan de tijdschrijver makkelijk alle uit te voeren taken in één oogopslag zien. Uren kunnen dan op elk gewenst moment door de medewerker bijgewerkt worden.

De voordelen die urenverantwoording biedt:

  • Inzicht in productiviteit en opbrengsten van de medewerkers
  • Verlof overzichten, met de mogelijkheid voor aanvragen van verlofuren.
  • Inzicht in gewerkte overuren
  • Inzicht in het ziekteverzuim
  • Controle op normuren met dagtelling
  • Inzicht in persoonlijke budgetten van medewerkers

Geïnteresseerd?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.