Prijs

SalesManager Online biedt verschillende mogelijkheden tegen een scherpe prijs. U kunt het pakket zoveel uitbreiden als u zelf wilt. CRM is het basispakket. Deze hebt u nodig als basis voor de overige onderdelen. De overige onderdelen kunnen geheel naar wens op SalesManager CRM worden aangesloten.

Zelf uw prijs bepalen!

Voordat uw aan de slag gaat wordt het CRM pakket geheel op uw wensen afgestemd. SalesManager is een Online oplossing. Hiervoor betaalt u per gebruiker een maandelijks bedrag voor een licentie. Binnen dit bedrag zit:

  • onderhoud
  • support
  • exclusief éénmalige implementatie kosten

In onderstaande tabel zijn de prijsindicatie’s weergegeven. Het is mogelijk om per gebruiker een andere licentie voor hetzelfde CRM pakket aan te vragen. Wel met een van minimaal drie gebruikers. Zo hebt u controle over uw bedrijfsprocessen.

prijstabel[4]

 Download

* Het is mogelijk om de bestaande licentie per gebruiker maandelijks uit te breiden of te reduceren. Dit kan de prijs doen afwijken. Wilt u liever een andere samenstelling? Of hebt u overige vragen? Neem contact met ons op. Aan de hand van uw behoefte kan er eventueel een fixed price tarief worden aangeboden. Bovendien kunnen onze adviseurs u helpen een pakket samen te stellen die het beste bij u past. SalesManager is optioneel beschikbaar als client/server. Neem contact met ons op omtrent de voorwaarden. Er is een minimum

 

Nog niet helemaal overtuigd?

Wij komen graag langs om een demonstratie te geven. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl.