Nederland loopt achter met Cloud -

Een groot deel van de Nederlandse bedrijven laat kansen liggen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3 procent van de Nederlandse ondernemingen zijn infrastructuur volledig in de Cloud heeft ondergebracht (SaaS). Dit is erg jammer omdat het werken vanuit de Cloud vele voordelen biedt die u een voorsprong kunnen geven.

Alle technische zaken worden voor u geregeld. Zo hoeft u zelf geen software te updaten of investeren in extra opslagcapaciteit. Bovendien worden er automatisch back-ups gemaakt. Dit zorgt ervoor dat dataverlies en langdurige storingen tot het verleden behoren.

Bovendien is werken vanuit de Cloud een stuk veiliger. De informatie van uw bedrijf staat niet verspreid op laptops en harde schijven, maar centraal opgeslagen in een beveiligde data-center. Niet alleen virtueel tegen hackers en virussen maar ook een gestolen laptop zal geen probleem meer vormen.

De voornaamste reden om over te stappen naar een clouddienst is de kostenbesparing. Werken vanuit de cloud betekend dat er sprake is van minder investerings- en beheerskosten.

In Salesmanager Online worden al u processen centraal online in een Cloud omgeving beheerd. Salesmanager integreert verschillende bedrijfsprocessen in één omgeving. Bovendien wordt het geleverd met verschillende koppelingen zoals het boekhoud pakket Twinfield. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag het meest optimale uit uw bedrijf te halen.

Deel via

Laat als eerste een reactie achter.

Uw reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.