Tripolis

In samenwerking met Tripolis Solutions is er een plugin gerealiseerd die de e-maildatabases en CRM database van SalesManager met elkaar koppelt.  De plugin is voor alle Tripolis Dialogue en SalesManager Online klanten al beschikbaar.

De voordelen van een Tripolis koppeling

Door de koppeling zijn marketeers in staat gemakkelijk en snel e-mailmarketing campagnes uit te voeren op bestaande CRM databases, waarmee tijd en geld wordt bespaard. Een essentieel onderdeel van elk CRM systeem is de mogelijkheid om de opgeslagen data uit de database te gebruiken voor marketingdoeleinden. CRM databases bevatten vaak duizenden velden die ook voor marketeers interessant kunnen zijn. Om de opgeslagen data van klanten eenvoudig te combineren met marketingactiviteiten, heeft SalesManager ‘CampaignManager’ ontwikkeld. De plugin  met Tripolis Dialogue biedt marketeers de oplossing e-mailmarketing campagnes zo optimaal mogelijk te organiseren en te monitoren. Follow-up acties gebaseerd op het klikgedrag van klanten worden automatisch geïnitieerd.

Channelmanagers beheren vaak aparte databases, die niet toegankelijk zijn voor andere afdelingen binnen de organisatie. Met de koppeling wordt alle klantinformatie op een centraal punt verzameld en kunnen alle afdelingen werken vanuit dezelfde database. Dit leid tot meer grip op de uitgevoerde campagnes en actief kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie?

Graag meer informatie over de mogelijkheden van SalesManager binnen uw organisatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl. Onze consultants staan u graag te woord en denken mee aan een oplossing die bij u past.