Magento

Beschikt u over een webshop? Dan kunt u deze eenvoudig integreren in SalesManager Online. Wanneer een order wordt geplaatst is dit meteen zichtbaar in SalesManager Online. Wanneer u naast een webwinkel ook andere verkoopkanalen heeft, worden alle verkopen centraal in één omgeving beheerd.

SalesManager Online koppelt met Magento

Magento is het platform waar vele webwinkels mee gebouwd worden, maar heeft weinig CRM of ERP functionaliteit. Door de koppeling worden de handelingen voor de backoffice geminimaliseerd. Wanneer een klant een order plaats in de webshop wordt deze direct is SalesManager Online toegevoegd.

Alle NAW-gegevens worden vanuit Magento meteen in SalesManager Online toegevoegd. Dit is een waardevolle aanvulling voor uw Sales en Marketing team. Het is ook mogelijk om alle orders meteen zichtbaar in SalesManager Online te maken. Zo heeft u inzicht over alle verkopen in één systeem. De orders en facturen kunnen ook meteen worden afgehandeld vanuit SalesManager Online. De kracht van SalesManager Online in combinatie met Magento is dat het in verbinding staat met uw voorraad en met de inkoop. Wanneer er niet voldoende voorraad is, kunt u daar meteen actie opnemen. Uiteraard wordt het gefactureerde bedrag als journaalpost doorgezet naar bijvoorbeeld Twinfield. De gehele keten wordt geoptimaliseerd.

Meer informatie?

Heeft u een webshop of heeft u plannen om er één te laten maken? Wij kunnen u van passend advies voorzien. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op via telefoonnummer 020 696 56 50 of via info@salesmanager.nl.