Integratie

Voor een organisatie is het van belang dat verschillende processen zo soepel mogelijk lopen. Dat vindt SalesManager ook! Daarom hebben wij verschillende koppelingen met andere programma’s. Zo is SalesManager een echte teamplayer!

De integratie mogelijkheden van SalesManager

De applicaties van SalesManager kunnen worden gekoppeld met verschillende programma’s. Onderstaande koppelingen zijn nu al beschikbaar. Staat u programma er niet tussen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

  • MS Navision
  • webservices.nl
  • Tripolis
  • Twinfield

Omdat de applicaties van SalesManager modulair is opgebouwd kunnen verschillende onderdelen naar wens geactiveerd en gedeactiveerd worden. Zo hebt u altijd een oplossing die bij uw bedrijf past.

SalesManager gratis koppeling met Twinfield en Exact Online!

Stelt u zich eens voor wanneer u nooit meer dubbele boekingen hoeft te maken. Hoeveel tijd zal u dit wel niet besparen? Enorm veel tijd! Om deze reden heeft SalesManager Software een integratie met Twinfield en Exact Online tot stand gebracht.

Het moment dat u een inkoop en/of verkoopfactuur aanmaakt binnen SalesManager, wordt deze automatisch weggezet als journaalpost in uw boekhoudpakket. Maakt u in SalesManager CRM een wijziging aan uw debiteuren? dan wordt deze in uw financiële administratie doorgevoerd. Uiteraard geldt dit ook voor de crediteurengegevens. Het spreekt voor zich dat u hierdoor geen risico loopt op foute invoer. De koppeling met Twinfield of Exact Online wordt gratis meegeleverd. Hierdoor kunt u meteen van start!

Is uw interesse gewekt?

Vraag een gratis proefabonnement aan. Natuurlijk kunt u ook contact met ons nemen via info@salesmanager.nl of bel ons via telefoonnummer: 020 696 56 50. De verschillende koppelingen geven de mogelijkheid om heel specifiek een softwareoplossing voor uw organisatie samen te stellen.Wij bieden graag advies op maat.