Verkooporders

Het onderdeel beheren van de verkooporders, wordt meegeleverd met het pakket SalesManager Handel. Het onderliggende verkoopproces is dynamisch en veelal hectisch. Met SalesManager Handel zorgt u voor een overzicht en inzicht in het verkoopproces. Hierdoor wordt de afdeling Sales ondersteund met de juiste tools om snel en efficiënt orders te kunnen verwerken. Het combineert de voordelen van CRM met de logistieke processen van orders, via leveringen tot facturatie.

De verkooporders

Verkooporders in SalesManager Handel kunnen zowel handmatig als automatisch ingevoerd worden. Dit laatste wordt gemanaged vanuit de Opportunity of Offerte onderdeel van SalesManager CRM. Orderregels kunnen handmatig en snel toegevoegd worden vanuit een configurator. Eventuele tekstregels kunnen ook toegevoegd worden voor bijvoorbeeld een eenmalig product. Wanneer een product een assemblage is, worden alle geassembleerde producten op de order getoond. Een orderbevestiging kan eenvoudig via een template gecreëerd worden. De sjablonen voor orders en offertes zijn zelf op te stellen. Zo kunt u de verkooporders geheel naar eigen inzicht invullen.  Of het nu voorverkopen, verkopen uit voorraad of nabestellingen betreffen, het zo efficiënt mogelijk afhandelen van de order moet centraal staan en zorgt voor een positieve klantbeleving. SalesManager Online voorziet in het stroomlijnen van dit gehele verkoopproces, van de eerste aanvraag tot en met de facturatie. Hierbij wordt niet alleen de B2B model ondersteund, maar ook de B2C.

Wil je meer weten over SalesManager Online?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)20 69 65 650 of info@salesmanager.nl. Wij staan altijd klaar om u van een passende oplossing te kunnen voorzien.